Izvor: Luftika.rs, 21.Sep.2024, 09:05

Jedna godina braka „baksuzna“, tada se razvede najviše parova

Da li imate predstavu u kojoj godini braka se parovi u Srbiji najčešće razvode? To pokazuju zvanične brojke, kao i koliko godina u trenutku razvoda imaju muž i žena.
U teoriji brak je uređena zajednica života dvoje ljudi, u praksi to su osmesi, zagrljaji, porodična putovanja, gajenje dece, ali i svađe, ljubomorne scene, gomile odeće za peglanje, plaćanje računa, piše Zadovoljna.rs.
Na samom početku kod onog čuvenog „da“ malo ko pomisli da bi jednog dana sve moglo neslavno da se završi. Ipak, podaci Republičkog zavoda za statistiku kažu da je brak u Srbiji na klimavim nogama jer se sve više razvodimo, a sve manje venčavamo.
U 2023. godini broj zaključenih brakova u padu je za 3,5 odsto u odnosu na prethodnu...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.