Kompanija Johnson & Johnson promenila logo nakon više od 130 godina

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Okt.2023, 22:56

Kompanija Johnson & Johnson promenila logo nakon više od 130 godina

Originalni logo, zasnovan na potpisu suosnivača kompanije, Jamesa Wooda Johnsona, će se i dalje nalaziti na potrošačkim proizvodima kao što je šampon za bebe iz Kenvue, nove kompanije koja se nedavno izdvojila iz J&J.

Portparol kompanije Kenvue rekao je da će stari logo postepeno biti uklonjen.

Johnson & Johnson je suzio svoje poslovanje na farmaceutske proizvode i medicinske uređaje. Novi izgled, koji uključuje drugačiju nijansu crvene, ima za cilj da prepozna prelazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << J&J-a u potpunosti zdravstvenu kompaniju, rekla je Vanessa Broadhurst, izvršna potpredsednica kompanije.

Kao još jedan od mogućih razloga za promenu logotipa mediji navode činjenicu da mnoga deca više ne uče da pišu kurziv u školi, zbog čega im je sve teže da pročitaju natpise u kurzivu. Novi Johnson & Johnson logo je, zbog svoje jednostavnosti, lakši za obradu i čitanje.

Izvor: InStore

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.