Izvor: Luftika.rs, 23.Sep.2024, 17:05

Mačka prešla 1.500 km da bi se vratila kući, smršala više od 2.5 kg

Mačka koja se početkom juna izgubila u Nacionalnom parku Jeloustoun pronađena je na putu ka kući dva meseca kasnije, nakon što je prevalila čak skoro 1.500 kilometara od Vajominga do Kalifornije.
Mačka po imenu Rejnbo, u prevodu „duga“, izgubila se čim je sa svojim vlasnicima 4. juna stigla na odredište svog prvog putovanja u prirodno okruženje, navodi AP.
Dok su tu boravili na kampovanju, vlasnici su je tražili četiri dana, ali bezuspešno.
– Kad smo u povratku u Salinas, gde živimo, ulazili u pustinju Nevada, odjednom sam ugledala duplu dugu. Fotografisala sam je i pomislila da je to znak da će sa našom mačkom sve biti u redu, priseća se vlasnica mačke Suzan Angvijano.
U avgustu su Angvijanovi...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.