SEMPL će ovaj put postaviti ogledalo nestrpljivosti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Sep.2024, 21:52

SEMPL će ovaj put postaviti ogledalo nestrpljivosti

Na SEMPL-u, regionalnoj konferenciji medijskih trendova, koja će biti održana u Grand hotelu Bernardin u Portorožu 14. i 15. novembra ove godine, posvetiće se traženju odgovora na pitanje kako brendovi bolje da privuku svoju publiku razumevanjem i prilagođavajući se periodu nestrpljivosti postići efektivnije rezultate. Ko je najbolji u tome u Adriatic regiji ocenjivaće 10-člani žiri kojim će ovoga puta predsedavati Nermina Mašala Kelić, izvršna direktorica medijske agencije UM Sarajevo.
Duh ovogodišnje središnje crvene niti konferencije vizualno je uhvaćen u slici školjke s biserima. Biser je rezultat kontinuiranog postupnog rada prirode i ujedno podsetnik da se za najbolje stvari u životu isplati čekati. Nakon...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.