Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2024, 21:06

Takmičar pojeo 44 sendviča za 10 minuta

Džesi Esper pobedio je na takmičenju gutača sendviča u Nju Džersiju, tako što ih je pojeo 44 za deset minuta, i time osvojio nagradu od 2.000 dolara.
– Na mnogim takmičenjima ove godine sve se svelo da se pobedi za samo jedan zalogaj, rekao je Džejms Veb koji je za samo taj jedan zalogaj izgubio od Espera u gutanju sendviča, svinjskih rolnica koji su lokalni specijaliteti.
Esper (35), Australijanac koji se ove godine preselio u SAD da bi se pridružio Ligi konkurentskih gutača sendviča (Major League Eating – MLE), nalazi se trenutno na četvrtom mestu na rang listi.
Džoi Čestnut superzvezda te lige, pobednik je u 16 ​​od poslednjih 18 izdanja čuvenog takmičenja za najvećeg gutača hot dogova u državi...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.