Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2024, 16:05

Za njih su deca plen ili buka, 3 rase pase nikako ih ne trpe

Stručnjaci tvrde da ove rase ne bi trebalo da budu na listi želja budućih vlasnika koji imaju malu decu.
Odabir prave rase psa za vašu porodicu je najvažniji i sasvim je sigurno da ćete među 360 globalno priznatih rasa pronaći psa koji vam odgovara, ali kao budući vlasnik, važno je da ne izaberete rasu samo zato što je „u trendu“ ili „izgleda slatko“.
Veterinari širom sveta predlažu budućim vlasnicima pasa da detaljno istraže rase pre nego što požele dobrodošlicu četvoronožnom prijatelju. Odabir savršene rase psa zahteva još više razmišljanja ako u kući imate malu decu. Stručnjaci tvrde da tri rase pasa ne bi trebalo da budu na vašoj listi želja ukoliko imate decu, a na vrhu liste zabranjenih je...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.