Popis stanovništva Crne Gore na proveri, od danas do 7. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2024, 11:21

Popis stanovništva Crne Gore na proveri, od danas do 7. oktobra

Građani Crne Gore danas od 11 časova do 7. oktobra mogu da provere svoje podatke o etničko kulturološkim karakteristikama prikupljenih Popisom stanovništva, domaćinstava i stanova koji je sproveden krajem prošle godine, najavio je direktor Uprave za statistiku (Monstat) Miroslav Pejović.
Monstat je juče objavio Uputstvo za korišćenje aplikacije za proveru etničko-kulturoloških karakteristika prikupljenih popisom stanovništva, domaćinstava i stanova u 2023. godini. Uputstvo je objavljeno na sajtu Monstata.
Softveru se pristupa putem linka: https://popis2023.monstat.org/.
Ukoliko softver iz nekog razloga ne prepozna podatke koje zadate kao upit, a nalaze se na kopiji vaše popisnice, molimo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.