Na sajmu knjiga danas Školski dan, izdavači pripremili bogat program za njamlađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2024, 06:27

Na sajmu knjiga danas Školski dan, izdavači pripremili bogat program za njamlađe

Na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu danas će tradicionalno biti organizovan Školski dan namenjen posetama đaka, nastavnika, školskih bibliotekara, studenata i profesora, a koji će svečano otvoriti državni sekretetar u Ministarstvu prosvete Jasmin Hodžić.
Tu najveću kulturnu manifestaciju u ovom delu Evrope koja se odvija pod sloganom "Reč je slobodna", danas će posetiti učenici i nastavnici iz velikog broja škola iz čitave Srbije i Republike Srpske, a za koje su izdavači pripremili bogat program i tribine.
Dan će biti iskorišćen i za uručenje sajamskih nagrade među kojima će biti i one za dečju knjigu godine i najlepšu dečju knjigu.
Dan će obeležiti i tribine poput...
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.