Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2024, 15:06

„Osveženje“ uz ventilator, kockicu sira i vodenastu palentu: Obrok za trudnice u GAK-u (FOTO)

U Srbiji je ovih dana ponovo aktuelizovana tema o akušerskom nasilju, problemu koji duboko potresa naše društvo, uprkos skandaloznoj izjavi ministarke za brigu o porodici i demografiju, Milice Đurđević Stamenkovski, koja očito ima drugačiji stav po ovom pitanju.
Sada se o „dobrim“ uslovima kroz koje naše porodilje prolaze oglasio i glumac Sergej Trifunović, koji je podelio fotografije obroka trudnica u GAK Narodni front.
„Obrok porodilja u GAK. E sad, treba videti ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nadležni ministar za obroke. Ovo što naoko izgleda kao da je nadležnoj kuvarici ispao račun za struju u ovo neidentifikovano žuto, je, kad mu date malo vremena, izgleda ipak sir“, napisao je Trifunović na svom profilu na Instagramu, prenosi Nova.








View this post on Instagram


















A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)


Podsetimo, nakon što je ministarka Milica Đurđević Stamenkovski donirala ventilatore Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra postala je predmet ismevanja na društvenim mrežama, međutim, ono što je izgovorila gostujući u jednom jutarnjem programu tek je razbesnelo javnost.
– Dvadeset godina se ovde vodi kampanja protiv rađanja dece u Srbiji i to je deo globalne agende.
I zato se potencira i akušersko nasilje i loše stanje u porodilištima i loša hrana i zato se na tome uporno insistira – rekla je Đurđević Stamenkovski.
Izvor: Nova
Ministarka“Zavetnica“ donirala ventilatore porodilištu, pa postala predmet sprdnje na mrežama (FOTO)

Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.