Izvor: Blic, 26.Avg.2024, 08:45

Severinu priveli na srpskoj granici, ona se odmah vratila u Hrvatsku: Evo kojim pevačima je zabranjen ulazak u Srbiju

Severina Vučković je u nedelju veče privedena na našoj granici, saznaje “Blic”. Nakon razgovora sa nadležnim organima, hrvatska pevačica je puštena da uđe u Srbiju, ali se ona saoinicijativno vratila u Hrvatsku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo gde se uputila Severina pre nego što je privedena na srpskoj granici: Nakon razgovora joj dozvoljen ulazak u Srbiju, ona se vratila u Hrvatsku

Izvor: Blic, 26.Avg.2024

Hrvatska pevačica Severina Vučković je, kako je prvi pisao "Blic", u nedelju veče privedena na našoj granici. Kako naš izvor navodi, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve čije izjave naši državni organi procene kao sporne.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.