Izvor: RTS, 30.Jun.2024, 22:04

Кошаркашице Србије убедљиво изгубиле од Белгије

Женска кошаркашка репрезентација Србије изгубила је у припремној утакмици у Кортрајку од Белгијанки, европских првакиња, са чак 47 поена разлике - 106:59.
Био је ово други убедљив пораз изабраница Марине Маљковић од Белгијанки, које су их на претходном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Европском првенству победиле резултатом 93:53.
У тиму Србије најефикаснија је била Анђела Дугалић са 12 поена. На другој страни Антониа Делер је убацила 22, а Ема Месеман 19 поена.
Репрезентација Србије се после окончања турнира, на којем је јуче победила Кину (93:82), враћа у Београд, где наставља припреме за Олимпијске игре у Лилу и Паризу.
Српкиње ће у групној фази на олимпијском турниру играти у групи А против репрезентација Порторика, Кине и Шпаније.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.