Izvor: RTS, 10.Jul.2024, 23:37

Недић: ВАР се без потребе умешао, није био пенал за Енглеску

Судијски аналитичар и бивши судија Дејан Недић каже да је пенал за Енглеску у полуфиналном дуелу са Холандијом неправедно досуђен.
Дејан Недић истиче да се судија у ВАР соби Бастијан Данкерт мешао где му није место.
"Када не треба да ради, он >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ради и обрнуто. То је ВАР судија који се умешао и урадио што не треба. ВАР судија мора да се умеша само када је очигледна грешка на терену. Судија Цвајер није судио пенал и нема казненог ударца", сматра Недић.
Истиче да је бели играч (Кејн) натрчао на наранџастог након шута.
"Шут је извршен, није важно да ли лопта иде у врата или мимо врата, бели играч је налетео на наранџастог и ВАР соба нема права да се укључи јер није јасна и очигледна грешка", објашњава Недић.
Комплетну анализу Дејана Недића можете погледати у видео-снимку.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.