Bokseri Sombora dočekuju Nišlije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 14:57

Bokseri Sombora dočekuju Nišlije

U Bokserskoj ligi Srbije slede mečevi koji će odlučiti konačan poredak timova pred plej – of. Za plasman u završnicu našeg ekipnog šampionata odlučivaće i subotnji duel u Somboru između istoimenog bokserskog kluba i niškog Naisusa. Na prvenstvenoj tabeli rivale dele samo dva boda, Somborci su 5. sa 8 bodova dok su Nišlije 6. sa dva boda manje.

„Nišlije imaju iskusniji tim, ali bez obzira na to mi imamo mladu i talentovanu generaciju boksera i u svakom slučaju učinićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da duel bude neizvestan. Očekujemo da tim do pobede predvode Veljko Ristić i Kevin Major. Pobeda u ovom duelu nam je izuzetno važna kako bi u poslednjem kolu takođe u našem ringu u duelu sa Loznicom ostvarili plasman u plej of“ - kaže strateg Somboraca Stojan Knežević.

Da je i Nišlijama bitna pobeda potvrđuje i činjenica da su oni u petak doputovali u Sombor kako bi sveži i odmorni nastupali u rezultatski važnom okršaju sa domaćinom.

„Mi dolazimo kompletni, očekujem veliku borbu i tesan rezultat. Najverovatnije će meč odlučiti dueli u 57 klograma, 63 kilograma i u super teškoj kategoriji. Naše uzdanice su Đorđe Stojković u kategoriji do 71 kilogram, Dušan Radović do 80 kg i Marko Docić u kategoriji boksera do 92 kilograma. Imamo zreliju i iskusniju ekipu od Somboraca i očekujemo pobedu. No sačekaćemo ipak „vagu“ u subotu u 12 čaova koja će dosta toga unapred reći“ – kaže trener Nišlija Slobodan Kostić.

Meč 9. kola Bokserske lige Srbije između BK Sombora i Naisusa iz Niša zakazan je u subotu u Sportskoj hali Mostonga od 18 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.