ČEKIĆARI STIŽU U BAČKU TOPOLU: Holanđanin glavni sudija meča TSC-Vest Hem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 12:05

ČEKIĆARI STIŽU U BAČKU TOPOLU: Holanđanin glavni sudija meča TSC-Vest Hem

Može li tim Žarka Lazetića do još nekog boda?

Holanđanin Alard Lindhut biće glavni sudija na meču petog kola grupe A Lige Evrope između TSC-a i Vest Hema, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Lindhutu će pomagati sunarodnici Rožer Honig i Patrik Inija. UEFA je za četvrtog arbitra odredila takođe Holanđanina Janika van der Lana, dok će u VAR sobi biti njegovi sunarodnici Klej Ruperti i Edvin van de Graf. Utakmica između TSC-a i Vest Hema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Bačkoj Topoli.

U drugom meču petog kola grupe A Lige Evrope, fudbaleri Frajburga dočekaće Olimpijakos.

Prvo mesto na tabeli grupe A drži Vest Hem sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirani Frajburg. Olimpijakos je treći sa četiri boda, dok je TSC poslednji sa samo jednim bodom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finci sude Čukaričkom

Izvor: B92, 28.Nov.2023

Arbitar iz Finske Mohamed Al-Emara biće glavni sudija na meču petog kola grupe F Lige konferencija izmedju Čukaričkog i Ferencvaroša, saopštila je UEFA...U saopštenju se navodi da će pomoćne sudije biti Turka Valjaka i Juso Mantere, dok je za četvrtog arbitra odredjen Peiman Simani. U VAR sobi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.