Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2024, 23:13

EDIN TERZIĆ SE OGLASIO PRED FINALE: „Nije me briga što je Real favorit, u jednom meču sve je moguće!“

Terzić najavljuje borbu njegovog tima Edin Terzić, trener fudbalera Borusije Dortmund, nije se mnogo obazirao na to što Real Madrid važi za favorita uoči sutrašnjeg finala Lige šampiona u Londonu. – Jasno je da važe za fovirita, ali nije me briga. Ako igrate sa Realom deset puta biće teško, 34 puta nemoguće, ali ako igrate ... Read more
The post EDIN TERZIĆ SE OGLASIO PRED FINALE: „Nije me briga što je Real favorit, u jednom meču sve je moguće!“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Terzić: Nije me briga što je Real favorit

Izvor: Danas, 31.Maj.2024

Trener fudbalera Borusije Dortmund izjavio je večeras u Londonu pred sutrašnje finale Lige šampiona da ga "nije briga što Real važi za favorita" protiv njegove ekipe.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.