EP U ISTANBULU: Angelina Topić u finalu, nova medalja na vidiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 20:02

EP U ISTANBULU: Angelina Topić u finalu, nova medalja na vidiku

Prvo mesto u kvalifikacijama zauzela je Ukrajinka Julija Levčenko.

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale skoka uvis na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

Topić je iz drugog pokušaja preskočila 1,91 metar i podelila treće mesto sa Nemicom Kristinom Honsel i Rumunkom Danijelom Stančiju.

Prvo mesto u kvalifikacijama zauzela je Ukrajinka Julija Levčenko, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto je iz prvog pokušaja preskočila 1,91 metar, dok je njena sunarodnica Jaroslava Mahučih (viceprvakinja sveta na otvorenom) posle dva neuspeha na 1,88 iz prvog puta preskočila 1,91 metar i završila na drugom mestu.

Finale ženskog skoka uvis na programu je u nedelju ujutru (8.20).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anić u finalu skoka udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2023, 11:05

Srpski atletičar Lazar Anić plasirao se danas u finale skoka udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu, dok je Strahinja Jovančević u toj disciplini završio takmičenje u kvalifikacijama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.