Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINALE KUPA – NIKOLIĆ: Dugujemo navijačima još jedan trofej! ĐUROVSKI: Titulu im ne čestitam, Kup…

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama održana je zajednička konferencija za novinare Partizana i Crvene zvezde pred finale Kupa koje je na programu u subotu od 18 časova.

MARKO NIKOLIĆ
– Par reči o samom derbiju – najlepša i najveća utakmica našeg fudbala, jedna od retkih dobrih stvaril i prilika da bude ispunjen stadion. Prilika da svi uživaju u dobrom fudbali uz verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najbolja 22 igrača u Srbiji. Ogromna inspiracija i privilegija za svakog učesnika i mi u Partizanu sa posebnom radošću čekamo svaki derbi. Ovaj sa posebnom tenzijom, jer smo se do pre par dana borili do poslednjeg atoma snage za titulu. Žao mi je što sam došao do finala pre par sezona i nisam ga osvojio i imaću dodatan motiv da ga ovog puta osvojim – rekao Marko Nikolić i dodao:
– Posle Napretka, Voždovca i Vojvodine čeka nas najteži protivnik u finalu. Očekujem motivaciju mojih igrača na najvećem nivou i tražim od njih da poslednji put ove sezone zaigraju najbolje što mogu. Može se reći da smo rasterećeni jer smo obezbedili titulu i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali moramo imati i poštenja prema našim navijačima.
BOŠKO ĐUROVSKI
– Očekujem spektakl i dobru utakmicu. Svi akteri moraju da budu na nivou jer se sastaju Partizan i Crvena zvezda. Imao sam prilike da igram finala, znam kakav je to osećaj i očekujem od da ekipa posle izgubljene titule pronađe snagu da pobedi u ovom meču. Očekujem i poštenu utakmicu na terenu i neka pobedi bolji.
MIROSLAV VULIĆEVIĆ
– Ekipa nam je ispražnjena emotivno posle osvajanja titule, ali moramo da se prikažemo u najboljem svetlu, imamo obavezu prema našim navijačima zbog svega što su nam pružili ove sezone.
ALEKSANDAR LUKOVIĆ
Posle dužeg vremenskog perioda u finalu Partizan i Zvezda. Partizan ulazi sa blagom psihološkom prednošću, ali trofej je u pitanju i bez obzira što ima manji značaj nego titula, moramo da damo sve od sebe u poslednjoj utakmici u sezoni.
BOŠKO ĐUROVSKI
– Igrači su sami tražili posle svakog treninga da izvode penale. Tako da smo spremni i za tu opciju.
MARKO NIKOLIĆ
– Mi ne vežbamo penale, jer nas posle eventualnih 90 minuta čekaju i produžeci. Everton je spreman za utakmicu da počne od prvog minuta.
BOŠKO ĐUROVSKI
– Jesam im titulu čestitao kurtoazno i ne bih se više vraćao na to, jer moram da spremam za sledeću utakmicu. Ako budu osvojili Kup sigurno ću to čestitati kolegi Nikoliću.
Sa lica mesta – Stefan Smuđa.
The post FINALE KUPA – NIKOLIĆ: Dugujemo navijačima još jedan trofej! ĐUROVSKI: Titulu im ne čestitam, Kup… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Bezbroj motiva; Đurovski: Spektakl

Izvor: B92, 25.Maj.2017

Treneri Partizana i Crvene zvezde Marko Nikolić i Boško Đurovski istakli su da maksimalno motivisani očekuju finale Kupa. Nikolić i Đurovski su ocenili da će slaviti tim koji bude imao više inspiracije u subotu (18 časova).

Nastavak na B92...

Večiti jurišaju na trofej kupa: Nikolić i Đurovski najavljuju spektakl

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2017

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je zajednička konferencija za štampu predstavnika Partizana i Crvene Zvezde uoči poslednje utakmice u sezoni, finala Kupa Srbije...Pred subotnji meč na stadionu Partizana, medijima su se obratili treneri obe ekipe, Marko Nikolić i Boško Đurovski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.