I Kazins u moćnom timu Golden Stejta!

Izvor: Mondo, 03.Jul.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kazins u moćnom timu Golden Stejta!

Da li je sezona 2018/19 već sada "zapečaćena"?!

Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent, Drejmond Grin, Andre Igudala... Od jeseni i Demarkus Kazins!

Ol star centar, koji se oporavlja nakon kidanja Ahilove tetive u januaru, prihvatio je da kao slobodan agent potpiše jednogodišnji ugovor sa Golden Stejt Voriorsima.

Kazins (28) je prihvatio da se priključi aktuelnim šampionima za samo 5,3 miliona dolara, što je veliki pad u odnosu na platu od 18 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dolara iz prošle sezone, a i neuporedivo manje od novca koji bi dobio da nije doživeo tešku povredu.

On bi po propisima imao pravo na četvorogodišnji ugovor vredan 133 miliona dolara, ali ovako će taj novac pokušati da obezbedi sledećeg leta, možda posle osvojenog prvog šampionskog prstena.

Voriorsi bi i bez njega bili favoriti za četvrtu titulu u poslednjih pet sezona, a ako se Kazins uspešno oporavi i bude bar približno na svom nekadašnjem nivou, zaista je veliko pitanje da li će Kari, Durent i ekipa imati dostojnog protivnika.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.