Ibra se smejao Ronaldu, ali je Kristijano imao poslednju reč!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra se smejao Ronaldu, ali je Kristijano imao poslednju reč!

Kakvu će sada averziju imati Šveđanin prema Portugalcu...

Poznato je da Ibrahimović ne ceni puno Kristijana Ronalda, tačnije smatra da je Mesi mnogo bolji igrač, talentovaniji i da je Portugalac samo neverovatnom radnom etikom uspeo da nadoknadi to svoje odsustvo talenta.

Na stranu što Ibra verovatno smatra da je bolji od obojice, ali poznata je njegova izjava da mu ne treba "Zlatna lopta" da bi znao da je najbolji.



"Nisam ja Ronaldo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sedim u prvom redu svake godine i gledam kako Mesi uzima nagradu"
, pre nekoliko sezona je primetio Ibrahimović.

Jasno, kasnije je to ublažio kao šalu, ali Ronaldo mu nije oprostio, postoji i priča da se baš ne podnose.

Bilo kako bilo, sada su iz Španije stigle potvrde da je Kristijano Ronaldo blokirao dogovoreni transfer Zlatana Ibrahimovića u Real Madrid.

Perez i Zidan su bili spremni da sačekaju oporavak Šveđanina, bio je bez ugovora i veoma motivisan da dođe u Real i iskupi se za onu lošu godinu u Barsi, tačnije zaokruži karijeru u najvećem klubu na svetu, ali se isprečio Portugalac.

On je stavio veto, baš kao i za Mbapea, Kavanija i priča se i Artura Vidala, smatrajući da bi to narušilo odnose u svlačionici. Ovoga puta je imao podršku i Ramosa koji takođe ima veliki uticak u ekipi, pa je Perez odustao od dolaska Ibre.

Doduše niko nije verovao da će se Ibrahimović ovako brzo oporaviti, u Realu su ga želeli kao džokera na proleće, a Šveđanin koji je u međuvremenu potpisao novi ugovor sa Junajtedom će biti spreman već za nekoliko nedelja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.