LEPOTICA: Sve je gotovo! Marakana godinama nije imala ovakav SJAJ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTICA: Sve je gotovo! Marakana godinama nije imala ovakav SJAJ (VIDEO)

Premijera 14. septembra kad je zakazan duel protv BATE Borisova.

Fudbalski klub Crvena zvezda konačno je obavio posao na koji se dugo čekalo pa će igračima tog kluba ali i svim onima koji gostuju na "Marakani" biti lakše da pokažu svoje umeće sa loptom.

BIĆETE IZNENAĐENI: Evo kolike šanse kladionice daju Srbiji da OSVOJI Svetsko prvenstvo u Rusiji (FOTO)

"Oranica" na stadionu "Rajko Mitić" otišla je u istoriju pošto su u prethodnih deset dana obavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radovi na postavljanju nove travnate podloge.

SVI SU GA OTPISALI: On će biti starter protiv Bate Borisova (FOTO)

Proces uklanjanja stare i postavljanja nove trave završen je u četvrtak pa sada samo ostaje da se nova podloga primi i da se obave završni radovi pred duel sa BATE Borisovim koji je na programu 14. septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.