Liverpul vodi protiv borbenog fenjeraša, bruka napadača Votforda! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul vodi protiv borbenog fenjeraša, bruka napadača Votforda! (video)

"Stršljenovi" se dobro pokazali sa novim šefom struke, ali ne vredi.

Na premijeri 17. kola Premijer lige, Liverpul je pred svojim navijačima dočekao Votford, na čijoj klupi je po prvi put sedeo novi šef struke Najdžel Pirson.

Evo za koga su se Klop i Pirson odlučili od starta.

Liverpul: Alison, Aleksander-Arnold, Gomez, Van Dajk, Milner, Henderson, Vajnaldum, Šaćiri, Firmino, Mane, Salah

Votford: Foster, Marijapa, Kabasele, Ketkart, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kiko, Kapue, Dukure, Sar, Hjuz, Delofeu, Dini



Dobro su se držali gosti u prvih pola sata, umeli su i da priprete preko Sara, Delofeua i Dukurea.

A onda, 38. minut, Delofeu je slabo izveo korner, pukla je kontra Liverpula, Mane je proigrao Salaha, koji je bio brži od svog čuvara, Egipćanin se potom lepo namešta na šut i desnom nogom pogađa dalji ugao protivničkog gola za 1:0.

Imao je Sar veliku priliku par minuta kasnije, Alison je odbranio pokušaj Delofeua, lopta se odbila do Senegalca, ali je u izglednoj stiuaciji promašio "čitav fudbal".

Otišlo se na odmor sa 1:0, teška situacija za Votford na debiju Najdžela Pirsona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Premijer liga - Salahov šou protiv fenjeraša, nema kluba koji voli kao Votford! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019

Liverpul neporažen i nakon 17. kola...Na premijeri 17. kola Premijer lige, prvoplasirani Liverpul dočekao je poslednjeplasirani Votford, nije bilo iznenađenja, pobeda aktuelnog prvaka Evrope od 2:0 (1:0)...Dobro se držao Votford u prvih pola sata, u 36. minutu su mogli da dobiju i penal nakon što...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.