Mejveder pošast po kladionice

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder pošast po kladionice

Američki bokser Flojd Mejveder Džunior, vlasnik najvećeg sportskog ugovora u istoriji, veliki novac zarađuje i klađenjem.

Mejveder, kojem je nadimak "Novac", zaradio je proteklih nekoliko nedelja oko 4 miliona dolara preko klađenja.

Svetski šampion u velter kategoriji (WBA i WBC) je poslednji dobitak ostvario proteklog vikenda zahvaljujući NFL-u. On je uložio 800.000 dolara da će Arizona Kardinalsi pobediti Oukland Rejderse sa više od tri poena razlike. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Bilo je 14:13 za Rejderse polovinom poslednje četvrtine, ali su Kardinalsi u poslednja tri minuta postigli tačdaun i fild gol i doneli Mejvederu dobitak od 1,5 miliona dolara.

Pre sedam dana Denver Bronkosi su Mejvederu na uloženih 815.000 dolara dobio 1,4 miliona. Deo dobitka je potrošio u striptiz baru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mejveder dobio četiri miliona na klađenju

Izvor: 24sata, 22.Okt.2014

Američki bokser Flojd Mejveder Džunior veliki novac zarađuje i klađenjem. U proteklih nekoliko nedelja zaradio je oko četiri miliona dolara klađenjem...MILIONI - On je uložio 800.000 dolara da će Arizona Kardinalsi pobediti Oukland Rejderse u NFL-u sa više od tri poena razlike. Bilo je 14:13...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.