Ministar Dačić otvorio renovirani objekat Uprave za vanredne situacije u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2024, 16:28

Ministar Dačić otvorio renovirani objekat Uprave za vanredne situacije u Nišu

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je danas renovirani objekat Uprave za vanredne situacije u Nišu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sredstvima Ministarstva unutrašnjih poslova u iznosu od 180 miliona dinara, rekonstruisano je i izvršena je sanacija 3.800 kvadratnih metara u kome boravi 130 pripadnika Uprave za vanredne situacije u Nišu.

"Ovo je veoma značajna investicija i put kojim ide Ministarstvo unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poslova, a to je poboljšanje uslova rada svih policijskih službenika, u ovom slučaju pripadnika Sektora za vanredne situacije," istakao je ministar Dačić.

Ministar Dačić je naglasio da su pripadnici Sektora za vanredne situacije veoma hrabri i požrtvovani pripadnici MUP koji se svakodnevno suočavaju sa različitim opasnostima, požarima, poplavama, zemljotresima, štiteći živote građana Republike Srbije.

"Nastavićemo ulaganje i opremanje vatrogasno-spasilačkih jedinica. U narednom periodu nas očekuje otvaranje potpuno novih objekata u Negotinu, Velikom Gradištu, Knjaževcu, Beogradu na vodi i Futogu, kao i otvaranje rekonstruisanih objekata u Leskovcu, Doljevcu, Svrljigu i Koceljevi, a u toku je izgradnja objekta sedišta Sektora za vanredne situacije i Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu," zaključio je ministar Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić otvorio renovirani objekat uprave za vanredne situacije u Nišu (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Maj.2024

Ivica Dačić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova otvorio je danas renovirani objekat Uprave za vanredne situacije u Nišu.

Nastavak na Blic...

Dačić otvorio renovirani objekat Uprave za vanredne situacije u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2024

NIS..Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je..danas renovirani objekat Uprave za vanredne situacije u Nišu...Sredstvima Ministarstva unutrašnjih poslova u iznosu od 180 miliona dinara,..rekonstruisano je i izvršena je sanacija 3.800m2 u kome boravi 130 pripadnika..Uprave...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.