Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2024, 22:33

NE MOGU DA SLUŠAM OVE DRIPCE OVDE: Nenad Lalatović u njegovom stilu posle remija sa poslednjeplasiranom ekipom domaćeg prvenstva! (FOTO+VIDEO)

Ne baš dobar start za novog trenera novosadske „Stare dame“! Na stadionu „Dragan Džajić“ na Ubu, fudbaleri Jedinstva i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1 u okviru 12. kola Super lige Srbije. Povratak Nenada Lalatovića na klupu Novosađana obeležen je  njegovom veoma kratkom izjavom posle meča. Lalatović je bio očigledno uznemiren, posebno zbog provokacija sa tribina. ... Read more
The post NE MOGU DA SLUŠAM OVE DRIPCE OVDE: Nenad Lalatović u njegovom stilu posle remija sa poslednjeplasiranom ekipom domaćeg prvenstva! (FOTO+VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport....

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatovića razbjesnila publika poslije meča: Ne mogu da slušam ove dripce

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2024

​Fudbaleri Vojvodine su remizirali protiv Jedinstva iz Uba sa 1:1 u meču 12. kola Superlige Srbije. Ovo je i veliki kiks ekipe iz Novog Sada, koja je dovela i novog trenera u vidu Nenada Lalatovića, koji se po treći vratio na klupu crveno-bijelih sa sjevera Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.