NIŠTA OD ČETVRTFINALA KUPA IZAZIVAČA: Odbojkašice Uba poražene i u revanšu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 19:55

NIŠTA OD ČETVRTFINALA KUPA IZAZIVAČA: Odbojkašice Uba poražene i u revanšu

Rumunski Voluntari slavio sa 3:0.

Odbojkašice Uba nisu uspele da se plasiraju u četvrtfinale Kupa izazivača, pošto su danas izgubile od rumunske ekipe Voluntari u revanš utakmici osmine finala Kupa izazivača sa 3:0, po setovima 25:15, 25:22 i 25:22, posle 75 minuta igre. U prvom meču, odigranom u Ubu, Voluntari je pobedio srpski tim sa 3:1 (25:14, 22:25, 26:24, 25:20).

Voluntari će u četvrtfinalu Kupa izazivača 10 i 17. januara, igrati protiv pobednika dvomeča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između grčkog Olimpijakosa iz Pireja i italijanske Novare.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. “Zlatni set” se igra do 15 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Crveni“ „bacili petardu“ Smederevcima pod noge i rezervisali mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 06.Dec.2023

Fudbaleri Radničkog 1923 opravdali su ulogu favorita u utakmici osmine finala Kupa Srbije protiv ekipe... Чланак „Crveni“ „bacili petardu“ Smederevcima pod noge i rezervisali mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.