Izvor: HotSport.rs, 25.Jul.2024, 11:44

NOVAK NA NADALA: Ako prođu prvo kolo Srbin i Španac će imati rani sudar u Parizu! (FOTO)

Novaka čeka paklen posao u glavnom gradu Francuske Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je ime svog prvog protivnika na Olimpijskim igrama u Parizu. U prvom kolu turnira Đoković će se sastati s Metjuom Ebdenom, australijskim teniserom. Teniski turnir na počinje 27. jula, dan nakon svečanog otvaranja, i trajaće do 4. avgusta, kada je zakazano ... Read more
The post NOVAK NA NADALA: Ako prođu prvo kolo Srbin i Španac će imati rani sudar u Parizu! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPASAN ŽREB ZA NOVAKA: Već u drugom kolu može na NADALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2024

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković saznao je prvog rivala na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković: Privilegija je predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama, nadam se medalji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2024

Čast mi je što sam deo Olimpijskog tima Srbije. ..Peti put sam ovde, prvi put sam bio u Pekingu i osvojio bronzu, jedinu medalju. Olimpijske igre su najznačajniji događaj u istoriji sporta i svi mi dobro znamo kakva je privilegija i odgovornost kada predstavljate zemlju na ovako velikom takmičenju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đoković u prvom kolu Olimpijskih igara protiv Ebdena, u drugom može na Nadala

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2024

Srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu turnira na Olimpijskim igrama u Parizu sastaće se sa Australijancem Metjuom Ebdenom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.