Postavljanje gasne distributivne mreže u delu naselja Mala Slavonija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2024, 11:30

Postavljanje gasne distributivne mreže u delu naselja Mala Slavonija

Meštani naselja Mala Slavonija već od ove zime moći će da se greju na gas. Trenutno se obavljaju radovi na jednom delu ulica Marka Kraljevića i Banijske, te je od 57 domaćinstava 21 izrazilo interesovanje, dok je za sada potpisano 14 ugovora. Na proleće se očekuje druga faza radova, čime će ovo naselje biti potpuno gasifikovano.
U delu naselja Mala Slavonija započeti su radovi na postavljanju gasne distributivne mreže, a koje je obišao i gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović. Ekonomska isplativost jedan je od vodećih razloga koji je uslovio veliku zainteresovanost meštana za uvođenje ovog energenta.
U dogovoru sa lokalnom samoupravom, JP "Sremgas" je za ovu godinu opredelilo sredstva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.