Ralfu se javljaju pobede

Izvor: B92, 11.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ralfu "se javljaju" pobede



Nemački vozač Ralf Šumaher misli da Tojota ove godine ima odlične šanse da pobedjuje na trkama Formule 1. Član tima čija je baza u Kelnu je posle testova na španskoj stazi Herez rekao da će Tojota biti jak konkurent od samog počekta sezone u Bahreinu 12. marta.

"Cilj za 2006. je pobediti na nekim trkama. Mislim da je to realno posle nekoliko podijuma koje smo imali prošle godine."

"Očekuje se da pobedimo jednom ili dva puta i mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je to moguće."

Tojota, koja je ušla u takmičenje 2002, prošle sezone imala je najbolji nastup do sada u Formuli 1. Bili su četvrti u konkurenciji konstruktora.

I Ralf Šumaher i Italijan Jarno Truli su bili na pobedničkom postolju i doveli ekipu do najboljih startnih pozicija prvi put od osnivanja.

Navodno postoji mogućnost da se ekipi 2007. pridruži najuspešniji vozač u istoriji Formule 1, Mihael Šumaher. Stariji od braće Šumaher je rekao da postoji jedan procenat šansi da ode u Tojotu mada je 99 % da će se penzionisati kao član Ferarija.

Bivši prvak sveta Niki Lauda je komentarišući tu vest rekao:

"Kada kod Mihaela postoji jedan procenat šansi onda je to ozbiljan procenat i ne bi ga trebalo zanemariti."

Mihael Šumaher je kritikovao Ferari preteći da će ih napustiti ako ne budu mnogo konkurentniji u odnosu na prošlu sezonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.