Riki Lambert se predstavio sa stilom! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki Lambert se predstavio sa stilom! (video)

Ono što nije radio u Liverpulu, u novom klubu radi već od starta!

Kao što je već poznato, Riki Lambert je zadužio opremu Vest Bromvič Albiona i  od naredne sezone će nastupati za ovaj klub.

VBA je sinoć odigrao prijateljsku utakmicu protiv Bristol Roversa u kojoj je 33-godišnji napadač ipak dobio priliku da debituje, iako je potpisao ugovor sa klubom samo par sati pre utakmice.

Naime, VBA je pobedio rezultatom 4:0, a bivši napadač Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Sautemptona je uspeo da postigne dva pogotka, čime je već pokazao da će biti pravo pojačanje za klub!

Pred vama su naravno i Lambertovi golovi.



Zanimljiva je činjenica da je Lambert nastupao i za Bristol Rovers u periodu od 2006. do 2009. godine.

Ovo je ujedno bila i poslednja provera za ekipu Vest Bromvič Albiona pred početak nove sezone u Premijer ligi, gde ih već u prvom kolu očekuje težak meč s obzirom da na "Hotorn" dolazi ekipa Mančester Sitija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.