Tifozi Juvea ne putuju u Milano

Izvor: RTS, 26.Jan.2010, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tifozi" Juvea ne putuju u Milano

Juve bez podrške navijača u Kup utakmici sa Interom."Tifozima" Juventusa zabranjen dolazak na utakmicu zbog prethodnih rasističkih ispada.

Navijači torinskog fudbalskog kluba Juventus neće moći da prisustvuju Kup utakmici svog omiljenog tima sa Interom, pošto su na prethodnim susretima dve ekipe imali rasističke ispade.

Načelnik milanske policije Đan Valerio Lombardi zato je doneo odluku da navijačima Juventusa zabrani da u četvrtak posmatraju utakmicu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Interom.

Odluka je doneta pošto su pristalice Juventusa nedavno na rasnoj osnovi vređale tamnoputog napadača Intera Marija Balotelija, koji je poreklom iz Gane.

Najvatrenijim navijačima Juventusa u subotu nije dozvoljno da prisustvuju ni prvenstvenoj utakmici njihovog tima na Olimpijskom stadionu u Torinu, gde je gostovala Roma.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.