Veber: Ne puštam Fetela u Indiji

Izvor: Press, 25.Okt.2012, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veber: Ne puštam Fetela u Indiji

Vozač Red Bula Mark Veber rekao je danas da neće prepustiti pobedu na trci za Veliku nagradu Indije u Formuli jedan svom timskom kolegi Sebastijanu Fetelu, čak ni ako za to bude postojala prilika.

- Ako budem vodio na trci u Indiji, neću nikome prepustiti prvo mesto. Ako mi se ukaže šansa da osvojim gran pri, to ću i uraditi. Matematički imam šanse - rekao je Veber, a preneli su britanski mediji.

Fetel vodi u generalnom plasmanu vozača sa 215 bodova, šest više od Fernanda Alonsa iz Ferarija, dok Veber zauzima peto mesto sa 152. Trka za Veliku nagradu Indije voziće se u nedelju od 10.30 časova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veber: Neću prepustiti Fetelu pobedu u Indiji

Izvor: Beta, 25.Okt.2012

BEOGRAD, 25. oktobra 2012. (Beta) - Vozač Red Bula Mark Veber rekao je u četvrtak da neće prepustiti pobedu na trci za Veliku nagradu Indije u Formuli jedan svom timskom kolegi Sebastijanu Fetelu, čak ni ako za to.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.