Vildosa otkrio kako se odlučio za PAO: Kada je Ataman potpisao...

Izvor: B92, 28.Sep.2023, 11:06

Vildosa otkrio kako se odlučio za PAO: Kada je Ataman potpisao...

Argentinski košarkaš Luka Vildosa kaže da je Ergin Ataman bio jedan od ključnih razloga za dolazak u Panatinaikos.

Doskorašnji bek Crvene zvezde je letos prešao u redove “zelenih”, koji su napravili totalnu rekonstrukciju tima.

Vildosa je imao problema sa povredom u poslednje vreme, ali će biti spreman za Superkup Grčke, koji je na programu ovog vikenda.

"Noga mi je dobro. Počeo sam da treniram sa timom i osećam se dobro. Pokušavam opet da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronađem formu. Zglob me još ponekad muči i malo boli, ali dobro sam. Igraću Superkup čak i ako me malo oboli", rekao je Vildosa za "SDNA".

Jasno je šta Ataman traži od Vildose i ostalih igrača.

"To nije nešto što treba detaljno da analizirate, jer znamo trenera Atamana i šta želi. Voli igru za bekove i pik-en-rol što mi prija i znam kako treba da radim".

Vildosa je objasnio kako se odlučio za atinski klub.

"Pitao sam koji će igrači doći, ko će biti novi trener. Svi u timu su bili voljni i spremni da naprave dobar tim, jer Panatinaikos, da budem iskren, nije bio u poslednje dve godine na nivou koji priliči timu sa ovakvom istorijom. Ali ovo leto je bilo drugačije. Od trenutka kada je trener Ataman potpisao, mislio sam da je najbolji izbor za mene".

Neizbežni su bili razgovori sa predsednikom kluba Dimitrisom Janakopulosom.

"Razgovarali smo nekoliko puta. Nedavno smo ručali svi, imali smo priliku i tamo da ga sretnemo. Vrlo dobro radi svoj posao. Potrudio se ovog leta, sada je sve u našim rukama", zaključio je Vildosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.