Izvor: Sportal.rs, 20.Jun.2024, 07:44

Zbog ovog se Modrić naljutio na pitanje španskog novinara i otišao /VIDEO/

Fudbaleri Hrvatske odigrali su samo 2:2 protiv Albanije, čime su plasman u osminu finala Evropskog prvenstva doveli pod znak pitanja. Nakon utakmice razočaranje nije krio ni kapiten "vatrenih" Luka Modrić, koji se naljutio na pitanje novinara.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Izgubio je hrabrost!" Hrvati u očaju, svu krivicu za EURO debakl svalili na jednog čoveka - mediji okrenuli leđa Zlatku Daliću

Izvor: Sportal.rs, 20.Jun.2024

Fudbaleri Hrvatske odigrali su samo 2:2 protiv Albanije, čime su plasman u osminu finala Evropskog prvenstva doveli pod znak pitanja. A nakon utakmice na udaru hrvatskih medija bio je Zlatko Dalić, kome su mnogi okrenuli leđa.

Nastavak na Sportal.rs...

Luka Modrić isprovociran pitanjem novinara BESNO odmahnuo rukom i otišao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2024

Fudbalska reprezentacija Hrvatske opet je razočarala javnost jer su odigrali 2:2 sa Albanijom u drugom kolu Šampionata Evrope u Nemačkoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.