Ana Brnabić glasala u Školi za dizajn na Savskom vencu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2024, 09:39

Ana Brnabić glasala u Školi za dizajn na Savskom vencu

Predsednica Narodne skupštine i potpredsednica Glavnog odbora SNS-a i Ana Brnabić glasala je jutros u 08.35 na Savskom vencu.

Brnabićeva je glasala u Školi za dizajn na biračkom mestu broj 34.

Izbori se održavaju u Beogradu i u još 14 gradova, 51 opštini i 23 gradske opštine, a biračka mesta su otvorena od sedam od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ORGANIZOVANA HAJKA PROTIV SNS" Brnabić: O čemu se radi? Sutra ćete nam braniti da učestvujemo na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2024

Od jutros je u toku organizovana hajka i plasiranje poluistina i lažnih vesti protiv Srpske napredne stranke, kako bi se u javnosti stvorila slika da postoje neregularnosti na izborima, saopštila je predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Radivojević: Profesor Filip Ejdus verbalno napao člana biračkog odbora na Vračaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2024

Na biračkom mestu 31 u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović" na Vračaru jutros oko 10 sati je došlo do incidenta kada je profesor na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu Filip Ejdus verbalno napao člana odbora, a zatim nastavio da vikanjem uznemirava glasače i kontrolore, rekla je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.