Izabran novi većnik niške Medijane, odbornicima ukinute dnevnice

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2024, 16:02

Izabran novi većnik niške Medijane, odbornicima ukinute dnevnice

Na sednici Skupštine niške Medijane, jedine opštine u kojoj SNS nije na vlasti, i zvanično su ukinute dnevnice odbornicima i odobrena je novčana pomoć roditeljima prvaka. Izabran je i novi većnik Luka Cvetković iz Grupe građana “Dr Dragan Milić”, umesto Milene Vakić, koja je ranije podnela ostavku.
Četvrtoj sednici Skupštine Medijane prisustvovalo je 25 odbornika - 15 iz Milićeve grupe građana, koalicije “Biramo Niš” i liste “Ujedinjeni - nada za Niš” i 10 iz koalicije okupljene oko SNS-a.
foto: Tamara Radovanović Većinom glasova, izabran je novi većnik umesto Milene Vakić, koja je podnela ostavku kada je napustila Grupu građana “Dr Dragan Milić”. To je advokat Luka Cvetković...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Srpska politička posla": Ko pokušava da "razbije" nekada ujedinjenu opoziciju, sada vlast u niškoj Medijanu

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Okt.2024

Trenutna dešavanja u Gradskoj opštini Medijana ukazuju na prve znake podela unutar koalicije koja je formirana nakon poslednjih lokalnih izbora...Nesuglasice su počele nakon što je većnica iz grupe “Dr Dragan Milić” podnela ostavku i napustila tu grupu, a najnovije tenzije izazvala je uzdržanost...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.