Jovanović: SNS prevarom došao na vlast

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2013, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: SNS prevarom došao na vlast

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović zatražio je danas da se u Srbiji, odmah po izjašnjavanju EU o tome da li će zemlji biti dodeljen datum za početak pristupnih pregovora, raspišu vanredni parlamentarni izbori.

"Na vlast su došli prevarom i laganjem. Godinu dana samo seku repove koje su ostavili u proteklih 20 godina", rekao je Jovanović na sednici Glavnog odbora LDP u centru Sava u Beogradu.

  Traži izbore: Čedomir >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jovanović

 

Savet EU će 28. juna odlučiti da li će Srbiji odobriti datum za početak pregovora o članstvu u EU. Predsednik LDP je najavio izbornu skupštinu stranke za mesec dana i rekao da je LDP počeo da redefiniše svoj program tako da građanima ponudi rešenja za sadašnje ekonomske i političke probleme s kojima se zemlja suočava.

 

Jovanović je kritikovao aktuelnu vladu da je sporazum s Prištinom potpisala samo da bi konsolidovala svoju vlast i da su se sva obećanja o dolasku investicija svela na hapšenja funkcionera opozicionih stranaka.

 

"Ne može čitavo društvo da zavisi od volje pojedinca", rekao je Jovanović.

 

Vlasti su obećavale da će doći Rusi u Železaru, Arapi i Kinezi s milijardama dolara, ali od svega toga nije bilo ništa, rekao je Jovanović i istakao da "ovu zemlju samo mi možemo da izgradimo", a ne stranci koji očekuju jedino profit.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.