Kardiolog Tomislav Kostić opet na čelu Skupštine u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2024, 15:08

Kardiolog Tomislav Kostić opet na čelu Skupštine u Niškoj Banji

Većinom glasova odbornika za predsednika Skupštine opštine Niška Banja izabran je kardiolog Tomislav Kostić, prvi na listi Srpske napredne stranke u toj Opštini. Njemu je ovo drugi mandat na čelu lokalnog parlamenta Niške Banje.

Drugi mandat; foto: UKC Niš U skupštinske klupe u Niškoj Banji danas su sela 19 odbornika i nakon verifikacije njihovih mandata i polaganja zakletve, izabrana je zakonodavna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vlast. Odbornici su većinom glasova odlučili da opštinsku Skupštinu i u naredne četiri godine vodi Tomislav Kostić.

Kostić je na listi okupljenoj oko SNS-a za opštinske izbore u Niškoj Banji bio prvi, a inače je kardiolog i rukovodilac Klinike za kardiologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu. On je i 2020. godine izabran za predsednika Skupštine i ovo će mu biti drugi mandat.

Za njegovog zamenika izglasan je Zoran Jovanović, takođe sa SNS liste, a za sekretara Skupštine postavljena je Gordana Colić.

U Niškoj Banji je lista okupljena oko SNS-a osvojila najviše mandata i od 19 odbornika ima 12. Grupa građana “Dragan Milić” ima 4 odbornika, a po jednog liste “Ujedinjeni - Nada za Niš”, “Biramo samostalnu i jaku opštinu” i “Niš, naš grad - Branislav Bane Jovanović - Novo lice Srbije - Miloš Parandilović”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Izabrana vlast na Panteleju: Dragan Pavlović novi predsednik Opštine

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2024

Nakon skoro petočasovne rasprave, na konstitutivnoj sednici niške Opštine Pantelej odabrano je novo rukovodstvo. Za predsednika Opštine imenovan je dosadašnji zamenik Dragan Pavlović (SNS), dok će njegov zamenik biti Aleksandar Jocić (SPS). Izabran je i novi-stari predsednik Skupštine Panteleja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.