Izvor: JUGpress.com, 15.Jul.2024, 23:40

SNS aktivisti delili stranački informator

LESKOVAC

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac delili su junski broj stranačkog informatora koji je predstavila Emilija Đorđević.

„Centralna tema junskog broja je održavanje prvog Svesrpskog sabora pod nazivom „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“ koji je okupio zvaničnike na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << čelu sa predsednicima Aleksandrom Vučićem i Miloradom Dodikom i sa ovog skupa je poslata poruka da će „srpsko jedinstvo trajati doveka“. u ovom broju je i intervju sa članom Predsedništva SNS-a i ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, koji je istakao da je država na čelu sa predsednikom Vučićem unapređenje zdravtstvenog sistema postavila kao apsolutni prioritet. Broj je posvećen i aktivnostima predsednika Srpske napredne stranke i predsednika Vlade Miloša Vučevića gde se govorilo o obelažavanju Vidovdana i 635. godišnjice Boja na Kosovu upriličenom u Kruševcu gde je održana svečana sednica Vlade Republike Srbije.“

Đorđevićeva je dodala i da se Leskovac našao u ovom broju, te, između ostalog, pomenula da su Nikola Bertolini i gradonačelnik Leskovca obilazili projekte realizovane zahvaljujući saradnji grada Leskovca i EU.

„U sali Skupštine grada gradonačelnik je predstavio rezultate ostvarene u prvih 100 dana od kako je preuzeo odgovornost rukovođenja gradom u petom mandatu, a podeljeni su i ugovori za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture i iz oblasti javnog informisanja. Izgrađene su teretane na otvorenom , a završeni su radovi na igradnji potpornog zida u ulici Deligradskoj.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.