Izvor: Sportal.rs, 05.Okt.2024, 23:58

Prva pobeda Spartaka u ABA ligi i to kakva: Senzacionalni preokret na terenu direktnog rivala!

Košarkaši Spartaka iz Subotice ostvarili su senzacionalnu pobedu u trećem kolu ABA lige pošto su posle neizvesne završnice srušili direktnog rivala u ABA ligi - ekipu Krke rezultatom 89:87. Treba napomenuti da su Subotičani bili u zaostatku od 12 poena prednosti u finišu treće deonice, da bi u poslednjih 10 minuta utakmice stigli do ogromnog preokreta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Košarkaši Spartaka iz Subotice pobedili Krku za prvu pobedu u ABA ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2024, 00:12

Košarkaši Spartaka pobedili su večeras od Krku rezultatom 89:87 (15:20, 24:28, 24:27, 26:12), u meču trećeg kola ABA lige...Najefikasniji u timu Spartaka bio je Rašir Bolton sa 28 poena. Vojin Medarević je zabeležio devet poena i devet skokova. Stefan Momirov je postigao devet poena...U ekipi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.