Izvor: RTS, 17.Jul.2024, 12:39

Настрадао радник током радова на изградњи моста у Новом Саду, упао у корито конструкције

Један радник настрадао је на градилишту моста у Новом Саду, у продужетку Булевара Европе, када је око 9.30 упао у простор пoдводне конструкције, потврђено je РТС-у у новосадској полицији.
Како незванично сазнајемо, реч је о кинеском раднику, који је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << био запослен на пројекту градње новог моста на Шодрошу, који је добила компанија ЦРБЦ.
Према првим информацијама, радник је пао са једне од конструкције у корито које служи за набијање шипова, а који је пун воде и грађевинског материјала.
Интервенисали су полиција и ватрогасаци, али његово тело још увек није пронађено. Испливао је само шлем који је радник носио.

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.