Izvor: RTS, 03.Okt.2023, 14:09

Спречено кријумчарење више од четири тоне нафте у Прахову

Царински службеници су у сарадњи са полицијом током контроле једног страног брода у луци Прахово у танковима за погонско гориво открили око 4.500 литара нафте, која није била евидентирана у документацији.
Из Управе царине су саопштили да је прекршај >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << откривен 2. октобра, приликом излазног прегледа поменутог брода, када је упоређивањем података из бродске документације и мерењем стварне количине горива затеченог у танковима утврђено да постоји тзв. вишак од готово 4.500 литара. 
Епилог који је наведени случај добио на суду јесте наплата противвредности непријављене нафте, што уз обрачун неплаћених увозних дажбина и новчану казну износи готово 900.000 динара, који ће бити уплаћени у буџет Србије, наведено је у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.