Avganistan: U ekploziji bombe poginulo 10 civila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistan: U ekploziji bombe poginulo 10 civila

U eksploziji bombe postavljene pored puta u centralnom Avganistanu poginulo je 10 civila, ukljucujući četiri žene i jedno dete, potvrdile su vlasti te zemlje.

U eksploziji, koja se desila u provinciji Gazni, ranjeno je i šest civila, rekla je portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Marva Amini.

Stradali civili bili su u minibusu, kada je njihovo vozilo naišlo na minu, prenosi AP.

Za sada niko nije preuzeo odgovornostii, ali je Amini za to okrivila talibane koji kontrolišu veći deo tog regiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Devet policijaca ubio njihov kolega

Izvor: B92, 14.Dec.2019, 11:16

Devetorica pripadnika avganistanske milicije je poginulo kada je na njih jutros otvorio vatru najmanje jedan njihov kolega, saopštilo je MUP te zemlje...Iako su vlasti napad okarakterisali kao "insajderski", talibani tvrde da je reč o koordinisanom i napad pobunjenika na kontrolni punkt pri čemu je,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.