Izvor: Blic, 03.Jul.2024, 17:18

BAJDEN RAZMIŠLJA DA LI DA OSTANE U PREDSEDNIČKOJ TRCI Njegov glavni saradnik otkrio nove detalje nakon debate sa Trampom: "Ako bude imao još dva takva nastupa..."

Predsednik Amerike Džo Bajden je rekao ključnom savezniku da zna da možda neće moći da spase svoju kandidaturu ako narednih dana ne bude mogao da ubedi javnost da je spreman za taj posao nakon katastrofalne prošlonedeljne debate.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njujork Tajms: Bajden zabrinut za svoju kandidaturu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2024

VAŠINGTON - Dnevnik Njujork Tajms objavio je danas da je američki predsjednik Džozef Bajden, nakon učešća na prošlonedjeljnoj debati sa svojim protivkandidatom Donaldom Trampom, rekao jednom svom savezniku da je svjestan da možda neće moći da spasi svoju kandidaturu ukoliko u narednih nekoliko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.