Izvor: Blic, 05.Jun.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona ima 50 godina i važi za NAJZGODNIJU na estradi, a KUNE SE da ništa nije korigovala kod estetskog hirurga (VIDEO)

Na domaćoj javnoj sceni postoji mnogo dama koje ostavljaju bez daha atraktivnim izgledom, a jedna pevačica i na ulasku u šestu deceniju života može da se pohvali telom na kojem bi mogle da joj pozavide mnogo mlađe žene. Kategorički ističe da ništa nije korigovala kod plastičnog hirurga, ima noge "za medalju", a o kome je reč saznajte u videu koji je pred vama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sve žene joj zavide na liniji, a nećete verovati KAKVE probleme sa CELULITOM ima Nataša Bekvalac (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Jun.2018

Poznata pevačica ne krije da joj telo nije savršeno, a mnoge pripadnice lepšeg pola volele bi da imaju liniju baš kao ona. Sa kakvim problemom sa celulitom se susreće Nataša Bekvalac, kao i mnoge druge naše javne ličnosti, saznajte u videu koji je pred vama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.