TSC u goleadi srušio Vojvodinu, Čukarički pao u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2024, 17:02

TSC u goleadi srušio Vojvodinu, Čukarički "pao" u Kragujevcu

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Kragujevcu ekipu Radničkog rezultatom 4:3 (2:3) u meču 31. kola Superlige Srbije, odnosno prvog kola plej-ofa.

Golove za Radnički postigli su Matija Gluščević u šestom, Dilan Ortiz u 29, Vasilije Đurić u 56. i Pavle Ivelja u 82. minutu.

Kod gostiju, u listu strelaca upisali su se Luka Adžić u 13. i Vinisijus Melo u 15. i 41. minutu.

Ekipa iz Kragujevca se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SLS sa 53 boda, dok je Čukarički šesti sa 48.

Radnički će u narednom kolu gostovati Napretku u Kruševcu, dok će Čukarički na svom terenu dočekati Mladost iz Lučana.

Fudbaleri TSC-a pobedili Vojvodinu

Fudbaleri TSC-a pobedili su danas u Bačkoj Topoli ekipu Vojvodine rezultatom 3:2 (2:1) u meču 31. kola Superlige Srbije, odnosno prvog kola plej-ofa.

Dva gola za TSC postigao je Miloš Pantović u trećem i 74. minutu, dok se jednom u strelce upisao Aleksandar Ćirković u petom minutu. Golove za klub iz Novog Sada postigli su Dejan Zukić u 13. i Mihailo Ivanović u 61. minutu.

Klub iz Bačke Topole nalazi se na trećem mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 63 boda, dok je Vojvodina peta sa 50.

TSC će u narednom kolu plej-ofa SLS gostovati Partizanu, dok će Vojvodina dočekati Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.