Vulin u Abu Dabiju sa Al Nahjanom: Saradnja u oblasti bezbednosti na visokom nivou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2024, 09:53

Vulin u Abu Dabiju sa Al Nahjanom: Saradnja u oblasti bezbednosti na visokom nivou

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin i potpredsednik Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) i ministar unutrašnjih poslova šeik Saif bin Zajed Al Nahjan saglasili su se danas u razogovoru u Abu Dabiju da se međusobno poverenje i poštovanje izemđu dve zemlje dodatno učvrstilo zbog dobrih ličnih odnosa dvojice lidera Aleksandra Vučića i šeika Muhameda bin Zajeda Al Nahjana.

Sagovornici su istakli da je saradnja Srbije i UAE u oblasti bezbednosti na visokom nivou, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopšteno je iz Vulinovog kabineta.

Al Nahjan istakao je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova UAE i Srbije postigli značajne rezultate u zajedničkoj borbi protiv transnacionalnog i sajber kriminala u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije.

Vulin je kazao je da je ponosan na dosadašnju saradnju sa šeikom Saifom bin Zajedom Al Nahjanom istakavši da veruje da će se zajednička saradnja u oblasti bezbednosti nastaviti i u budućem periodu na dobrobit naroda Srbije i UAE.

Vulin je pozvao Al Nahjana da poseti Srbiju i njenu prestonicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.