Makedonci savladali Vels u Skoplju, Bejl presedeo ceo meč na klupi

Izvor: Blic, 06.Sep.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonci savladali Vels u Skoplju, Bejl presedeo ceo meč na klupi

Fudbalska selekcija Makedonije ostvarila je pobedu u sedmom kolu grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, gde se nalazi i Srbija, a pogodak za 2:1 koji je doneo tri boda protiv reprezentacije Velsa delo je Aleksandra Trajkovskog deset minuta pre kraja susreta.

Makedonska javnost bila je zaokupljena dolaskom najplaćenijeg igrača sveta Gereta Bejla, ali je nova zvezda Real Madrida presedila čitav susret na klupi.

Susret je obilovao grubim startovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i žutim kartonima, a prvi gol usledio je posle asistencije Ibrahimija i odlične reakcije Ivana Tričkovskog za vođsvo Makedonije.

U 39. minutu usledila je jedna nesmotrena rekacija Gligorova koji je skrivio jednanaesterac koji je igrač Arsenala Aron Ramzi pretvorio u pogodak i izjednačenje.

Ipak, Makedonci su nastavili da napadaju i to im se isplatilo u 80. minutu pošto je Trajkovski zatresao mrežu Mejhila i doneo pobedu domaćinu posle dva uzastopna poraza.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Makedonci savladali Vels u Skoplju, Bejl presedeo ceo meč na klupi

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2013

Fudbalska selekcija Makedonije ostvarila je pobedu u sedmom kolu grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, gde se nalazi i Srbija, a pogodak za 2:1 koji je doneo tri boda protiv reprezentacije Velsa delo je Aleksandra Trajkovskog deset minuta pre kraja susreta.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.