Lučić: Jasno da je budućnost Telekoma i Srbije obezbeđena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2024, 23:05

Lučić: Jasno da je budućnost Telekoma i Srbije obezbeđena

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da očekuju, posle izbora u Prištini da im izdaju treću licencu za rad na teritoriji AP Kosova i Metohije.
Zbog toga smo pokrenuli diplomatsku inicijativu, i uspeli da se sastanemo sa predstavnicima ambasada EU, SAD I Velike Britanije u Prištini, jer želimo da izgradimo optičku i 5G mrežu na teritoriji naše južne pokrajine, istakao je Lučić u emisiji u emisiji Lice nacije RTV Pančevo.
"Telekom Srbija je jedna od metafora države i potpuno je jasno da je glavni plan prištinske administracije da što više Srba iseli iz Južne pokrajine, samim tim je i Telekom...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.