Izvor: Blic, 08.Okt.2024, 22:40

"BLIC" SAZNAJE: Miljana i Vladimir Kecmanović tražili od suda da na sledećem ročištu ISPITUJU SINA

Danas je dečak ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" svedočio u krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja. Prema informacijama koje posedujemo, on je na saslušanju ukazao da je "počinio masakr zbog njegove majke Miljane Kecmanović koja je insistirala da bude najbolji od svih". Njegovo svedočenje trajalo je više od tri sata, dečaka ubicu su ispitivali tužilac i branilac, a sledeće suđenje zakazano je za 17. oktobar kada će, kako saznaje "Blic", dečaku ubici pitanja postavljati njegovi roditelji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SUD ODOBRIO ZAHTEV RODITELJA DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA: Oni će na sledećem ročištu da ga ispituju svog sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2024

Danas je dečak ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" svedočio u krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja. Njegovo svedočenje trajalo je više od tri sata, dečaka ubicu su ispitivali tužilac i branilac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.