Izvor: Blic, 27.Maj.2024, 08:26

"Cilj nam je da do 2027. prosečna plata bude 1.400 evra"! Mali: Nikada veći pritisci na Srbiju nisu bili

"Nikada veći pritisci na Srbiju nisu bili, pa je važno da nam ekonomija bude jaka, da se odupremo", izjavio je jutros ministar finansija Siniša Mali gostujući u TV programu uživo."Prvi kvartal rastemo 4,6 odsto a EU 0,4, javni dug nam je 46,7 odsto BDP-a a EU 89 odsto u proseku", rekao je ministar Mali na TV Hepiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mali: Ključna stvar u današnjoj globalnoj ekonomiji je kako naći izvore rasta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024

Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da se Srbija nesumnjivo suočava sa nikada većim pritiscima, koji direktno ili indirektno utiču na našu zemlju, te da je zato veoma važno da u uslovima takve globalne krize, problema i izazova, budemo jedinstveni...Naglasio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.